Log ind    |    Opret profil

Velkommen til AIK 65 Strøby Gymnastik

Vi glæder os til at starte den nye sæson op. Tilmelding sker her på hjemmesiden via boksen "Holdtilmelding" nederst på siden.

Beskrivelser af alle hold kan ligeledes ses ved at klikke på "Holdtilmelding" nederst på siden.

Kort om AIK 65 Strøby Gymnastik
Vi er en forening med cirka 450 aktive medlemmer, der tilbyder gymnastik på alle niveauer til børn og voksne i alle aldre.

Både foreningens bestyrelse og instruktører arbejder målrettet for at skabe de allerbedste rammer for alle vores medlemmer.

På siden her finder du holdtilmelding, info om alle vores instruktører og bestyrelsesmedlemmer, kontaktinfo og meget mere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Foreningen har i år 50 års jubilæum. Dette fejres med en stor fest fredag den 2. oktober i Strøbyhallen. Se mere i vores kalender eller på facebook. For kun 295 kr. pr. person er der garanti for en hyggelig aften med god mad og livemusik. Billetter kan købes her: